Övedskloster Meatbox

Här har du möjlighet att boka kött från Övedsklosters egen nöttköttsproduktion. På Övedskloster har vi en gräsuppfödd Angusbesättning som ger ett mört, smakrikt och marmorerat kött. Våra djur kan du se på beten runt slottet och utmed Vombsjöns strand. Vi har stort fokus på transparens, etik och djurskydd.

Beställ en färdigpackad box med kött från hela djuret. Vi har fem typer av köttboxar till salu, nummer 1, 2, 3, 4 och färsboxen. Den exakta vikten på detaljerna varierar något, men du betalar bara för det du får. Köttet hämtas av dig i Övedsklosters Slottsbutik eller vid vårt utlämningsställe i Malmö. När du hämtar ditt kött är det hängmörat, finstyckat, vakuumförpackat och tydligt märkt.

Vilken box ska man välja?
Det beror förstås på tycke och smak. Alla boxarna (utom färsboxen) har Ryggbiff, Innanlår, Högrev, Bog, Fransyska, Ytterlår, Spetsbringa och Nötfärs. Det som skiljer dem åt är att förutom ovanstående detaljer så har:

Box 1: Oxfilé och Rostbiffkappa
Box 2: Entrecote och Flankstek
Box 3: Entrecote och Rostbiff
Box 4: Oxfilé och Rostbiff

Glöm inte att lägga till extra färs eller frusna hamburgare om du önskar det, så packar vi det ihop med din leverans! (Meatboxarna innehåller 5 paket färs och Färsboxen innehåller 8 paket färs och 4 paket hamburgare).